0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0,00грн. 

Стрічка липучка текстильна 100% PE (C) 20мм S-580 Чорний (TK-0072)

12,00грн.7,50грн.
Різне: Колір - Черный / Країна реєстрації бренду - Украина / Країна-виробник товару - Китай / Ширина (см) - 2 / Матеріал - Полиэстер / Гарантія - 14 дней /
12,00грн.
7,50грн. за пог.м

Стрічка липучка (контакт) – це прогресивна та дуже універсальна текстильна застібка, оригінальна назва велкро, також відома як липучка. Складається із двох текстильних стрічок – одна містить мікро гачки, а друга – мікро петлі. При їх контакті ці мікроелементи зачіплюються один за одним, створюючи надійне та міцне з'єднання. Надзвичайно корисна у полегшенні взаємодії з різними предметами та виробами, знайшла широке застосування у багатьох галузях.
Особливості та переваги:
  • Надійне зчеплення: Липучка забезпечує міцне та стійке зчеплення, яке не розстібається в процесі використання.
  • Тривалий термін використання: Відмінно витримує розтягування та навантаження. Висока зносостійкість та міцність на розрив гарантують тривалий термін служби.
  • Стійкість до зовнішніх факторів: Текстильна застібка стійка до хімічного чищення, прання, тертя та ультрафіолетового випромінювання, що робить її ідеальною для різних умов.
  • Простота кріплення: Стрічку контакт можна пришивати, клеїти або закріплювати степлером – це дуже зручно та універсально.
  • Широке застосування: Велкро є гнучким та надійним рішенням для різних галузей, включаючи швейну та взуттєву промисловість, виробництво галантерейних виробів, аксесуарів та багато інших. Вона ідеально підходить для використання на вигнутих поверхнях і не заважає.
Текстильна липучка – це стабільне та довготривале рішення для забезпечення легкого та надійного застібання багатьох виробів. Незалежно від галузі цей матеріал полегшить та покращить процеси, пов'язані з надійною фіксацією та зчепленням для зручності готових товарів.

Характеристики:

  • Матеріал: Поліестер
  • Колір: Чорний
  • Ширина: 20мм

Ціна вказана за погонний метр!

Різне
Колір Черный
Країна реєстрації бренду Украина
Країна-виробник товару Китай
Ширина (см) 2
Матеріал Полиэстер
Гарантія 14 дней
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

messenger
Ви дивилися
Швидка доставка
Швидка доставка
Ми доставляєш ваші замовлення в усі міста України використовуючи зручного для Вас перевізника.