0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0,00грн. 

ПВХ-Пластизоль транспарентний безбарвний для виготовлення патчів, лейб, шевронів, сувенірів (R-00069)

323,00грн.231,00грн.
Різне: Колір - Бесцветный / Країна реєстрації бренду - Украина / Країна-виробник товару - Украина / Матеріал - Пластизоль / Гарантія - 14 дней /
323,00грн.
231,00грн. за кг.

Пластизолі полівінілхлоридні (ПВХ-пластизолі) є гомогенною пастоподібною дисперсією полівінілхлориду в пластифікаторі зі стабілізаторами та іншими поліфункціональними добавками. Даний вигляд є стандартним ПВХ-пластизолем для рівномірної, плоскої поверхні. Вони використовуються для захисту покриттів від зовнішніх факторів (подряпини, відколи та ін.). У звичайних умовах пластизолі являють собою рідку масу, а при нагріванні швидко перетворюються на монолітний пластикат з хорошими фізико-механічними властивостями, високим електричним опіром і хімічною стійкістю.

З пластизоля ПВХ можна виготовляти такі вироби як: брелоки, браслети, магніти, шеврони, підставки під гаряче, гумові бігунки, сумкову фурнітуру, для виготовлення ПВХ патчів, лейб, а також застосовується для виготовлення дитячих іграшок, спортивних товарів, при будівництві . Перевага виробів з ПВХ в тому, що вони довговічні, стійкі до механічних і фізичних впливів: не бояться води, перепадів температури та стирання. Крім того, вироби з PVC барвисті можуть мати будь-яку форму, а також 3D ефект.  .

Основні властивості:

  • Забезпечує рівномірну, плоску поверхню;
  • Захищає від подряпин та сколів;
  • Широкий спектр застосування;
  • Стійкість до вологи та перепаду температур;
Надсилання ПВХ-пластизолю здійснюється кратно 1 кілограму! 
Різне
Колір Бесцветный
Країна реєстрації бренду Украина
Країна-виробник товару Украина
Матеріал Пластизоль
Гарантія 14 дней
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

messenger
Ви дивилися
Швидка доставка
Швидка доставка
Ми доставляєш ваші замовлення в усі міста України використовуючи зручного для Вас перевізника.